Vacatures

Kom je ook werken bij
Spelen buitenshuis?

 

Gezocht; Pedagogisch medewerkers

Functieomschrijving

Word jij blij van de aanwezigheid van kinderen? Voel jij je gelukkig als je buiten bent? Wil jij die liefde en passie delen en overdragen? Dan hoef je niet langer verder te zoeken; willen jou leren kennen! Spelen buitenshuis heeft een plekje vrij in ons betrokken, kleinschalig en gemoedelijk team.

Functieomschrijving

Bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen, buiten de risico’s opzoeken en samenwerken met leuke collega’s, is waar jij met liefde ’s morgens je bed voor uitspringt. Jou ideale baan is tussen de kinderen. Eentje waarin je alle ruimte krijgt om je eigen ideeën uit te voeren. En dat is precies wat je bij ons mag doen! Je dag begint tijdens de haal en breng momenten, samen met de kinderen zit je gezellig op de grond en neem je de kinderen in ontvangst. Je laat de kinderen zoveel mogelijk zelf ontdekken en ervaren. Jij begeleid interactief het spel, organiseert leuke activiteiten en laat de kinderen nieuwe kennis opdoen. Tijdens eet en drink momenten maak jij er een klein feestje van. Jij zorgt ervoor dat na het slapen de kinderen kunnen spelen in een uitdagende omgeving met genoeg aanbod. Aangezien jij dol bent op buiten zijn, vindt jij het geen probleem om de activiteiten naar buiten te verplaatsen. Aan het einde van de dag als alle kinderen een fantastische dag hebben ervaren vertel je uitgebreid aan de ouders hoe de dag is geweest en wat je met de kinderen hebt beleefd.

Wij bieden jou:

Een te gekke omgeving waarin je kinderen optimaal kunt stimuleren in hun ontwikkeling.

  • Een werkplek waar naar je wordt geluisterd!
  • 3 weken aaneengesloten vakantie.
  • Gewoon vaste uren en vaste werkdagen zonder poespas.
  • korte heldere lijnen met je leidinggevende
  • Een gezellig team waar eigen inbreng welkom is
  • Babygroep of peutergroep de keuze is aan jou!
  • Een passend Salaris conform schaal 6 cao Kinderopvang.
  • pensioen regeling via PFZW
  • tegemoetkoming in de zorgkosten
  • De mogelijkheid tot een vast dienstverband
  • De mogelijkheid tot het ontwikkelen van je talenten.
  • volgen van trainingen en cursussen

Wie zijn wij:

Spelen buitenshuis is een kleinschalige kinderopvang in Amsterdam Nieuw west. Wij bieden opvang voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. Ieder kind is uniek en wordt door ons ook zo gezien, ieder kind mag zelf op ontdekkingstocht in onze mooie risicovolle tuin. Kinderen mogen zelf op ontdekking, leren en ervaren. Vanuit onze positieve benadering in de opvoeding stimuleren wij kinderen in hun weg naar zelfstandigheid om zichzelf en de grote wereld te ontdekken.

Wie zoeken wij:

* Je ziet kansen en neemt graag initiatief.
* Je werkt graag samen met collega`s.
* Je stelt ouders gerust en op hun gemak.
* Je werkt met passie, liefde en geduld.
* Je hebt een relevante MBO ¾ of passend HBO diploma.

Ken jij het motto van proberen kun je leren? Twijfel niet en stuur je gegevens naar info@spelenbuitenshuis.nl, bellen of appen mag ook; 0614732924.

 

 

.

stagiaire pedagogisch medewerker

 

Spelen buitenshuis heeft op dit moment plek voor een aantal stagiaires. Wanneer je bij ons stage komt lopen op een van onze dagopvang groepen, leer je naast alle basisvaardigheden en op welke manier je de ontwikkeling van kinderen het beste kunt stimuleren ook hoe de pedagogiek in de praktijd wordt toegepast. Je leert observeren, rapporteren, en kind gericht te kijken. 

Wij bieden jou een gezellig warm team waarin je jezelf optimaal kunt ontwikkelen. Je krijgt de ruimte voor je ideeën en creativiteit.  Je krijgt van ons een goede begeleiding en een vaste stagebegeleider toegewezen. 

Wij verwachten van jou een dosis motivatie, een open en actieve leerhouding. 

Spreekt dit je aan? Neem dan contact met ons op.